(bay)beats me

av vaarloek

Hvor typisk er det på en skala fra en til ti at:

1) du aldri kommer deg på den greia (dette tilfellet Baybeats anno fredag og i alle fall lørdag) du har gleda deg til i, say, fire måneder?

2) du aldri kommer deg så langt at du får møtt alle du skulle møte fordi

3) telefonen din (i mitt tilfelle er den strengt tatt lånt, men potet-pottit) slår seg vrangere enn vrang og nekter å gjøre annet enn å ta imot samtaler og taste 22222222 helt av seg selv sånn at når du tar imot samtaler hører den andre personen dut-dut-dut annahvert sekund?

4) at den plutselig, når du skal demonstrere til en fyr du akkurat har hilst på hvordan den ikke-fungerer, fungerer igjen?

5) og at den fyren som du strengt tatt ikke har lyst til å møte igjen (for selv om han sikkert er en hyggelig kar og selv om han anbefalte en bra konsert, så dreiv han hele tida og sto alt for nært deg og tok på deg (og hadde dessuten dårlig ånde) og ekla deg ut) sier «how do we keep in touch» og du sier at telefonen din ikke fungerer (for selv om han så at den fungerte litt har du jo fortalt en lang historie om hvor ufungerende den er) og så tar han nummeret ditt istedet …

6) og du tenker «tast feil nummer, tast feil nummer» og gjør det faktisk (litt ubevisst), men

7) føler deg altfor slem og endrer det?

Hvor typisk?

Typisk nok.

P.S. The Analog Girl (en asian act to watch ifølge Time Magazine) er ikke det dummeste å sjekke ut. Så vet dere det.

P.S.S. Men jeg faller tilbake på min telefonen-fungerer-ikke-historie og later som jeg aldri mottok noe anrop. Hva er verst; gi feil nummer eller ignorere (når du allerede har fortalt at telefonen ikke funker)?

Judge me, grade me.

Reklame