det sjette bildet er et bilde av et bilde

av vaarloek

syka har ingenting bedre å gjøre, so here goes: fra herr nordbergs hybel kom en utfordring om å finne det sjette bildet i den sjette bildemappa på pc-en og poste det på le blog. nå er det vel litt kommer-an-på over det hele, hva som regnes som den sjette mappa er i stadig forandring ettersom man omkategoriserer og snær, men akkurat NUH heter den sjette mappa sing nov. singapore november altså. det sjette bildet viste seg å være en mørk og blålig affære som egentlig er et filmklipp, så det teller ikke. og det sjette bildet var så uklart og kjappistatt at jeg føler et sterkt behov for å veie opp med det femte.

i alle fall. historien er som følger: jeg og kanadieren er på museum. national museum of singapore, for å være mer nøyaktig. og ja, singapore KAN museumer. man må faktisk gjennom to ganger for å få med seg begge versjonene av singapores historie, for en er viet de store hendelsene, den andre er viet menneskene – det lille livet. jeg valgte det siste, naturligvis. det er først gjennom livene at man ser hva historien egentlig innebar for folk, sånne som deg og meg.

jeg husker ikke om jeg tok dette bildet før veien delte seg eller etter. jeg tror kanskje det var før, så sånn sett var vel hele denne anekdoten unyttig. oh well.

det sjette bildet er et bilde av et bilde (phu!) av George Earl, kalt: A British trader discovers the exotic.

p1150172

og så det bildet som var så mye finere og som hadde vært nummer seks om jeg bare hadde vært klarsynt. det er jeg så langt fra, så det ble bare nummer fem … men regler er til for å brytes uanz.

så jeg bryter dem mer enn gjerne wohoo

la solitude est une condition necessaire de la liberté

p1150170

sende utfordringen videre? til bare en? hm. jeg tror jeg sender den tiiiil: slikejenter

og til rullerusk, fordi det er en enkel ting å gjøre mens man er influensaish og ikke gidder å skrive. poste bilder i stedet, riiiight.