sutrerant/dustedag

av vaarloek

jeg er stiv i kroppens bakside. kan man si det sånn? bakpå lårene, øverst i skuldrene/ryggen, nakken. det var med andre tid virkelig på tide å trene. yoga funker, javisst.

det som derimot ikke funker er å være våken til langt på natt. halv tre er for sent å legge seg, med mindre det er sommer og lyst hele natta og man har ferie og livet er chill og fint, og man har vært ute med venner og ikke trenger å gjøre noe. da går det. når man har forelesning klokka ti neste dag, er en notorisk snoozer for tida henvist til å la pc-en stå på for å få vekkerklokke (noe som igjen gir dårligere søvnkvalitet, pc-er skal være av om natta) og man finner ut at man trenger tjue minutter til (powernap, ca) og stiller klokka fra 08:30 til 08:50 og våkner igjen 10:21 fordi man ikke merka at klokka nå plutselig sto på PM og ikke AM … da burde man i alle fall ikek være opp til halv tre.

men jeg ville sende inn bilder til konkurranse. det var vanskelig å velge ut.

fan. notorisk dårlig student. jeg skal finne meg en kafé og sette meg der, drikke en kaffe, lese teoritekster. blah. jeg og G. W. Pigman THE THIRD, og renessansen og imitasjon og intertekstualitet og en haug med latinske gloser og ordtak. som jeg selvfølgelig ikke skjønner, og som ingen har gidda å notere ned en oversettelse av. kanskje jeg burde lese den hjemme og så dra ut, så jeg kan google alt jeg ikke forstår.

ja, jeg burde virkelig vært på den forelesninga.

og jeg trenger ei døgnrytme tilnærmet normalen. pronto.

Reklame