om å koke suppe på ingenting

av vaarloek

jeg koker gullerøtter og skriver «gulrøtter» feil med vilje

vil helst regressere til barnehagestadiet der «karneval» var dagen jeg fikk gå rundt som en liten prinsesse med rouge i kinnene og den hjemmelaga gardinprinsessekjolen, og ikke et begrep som referte til litteraturvitenskapelig analyse av Rabelais og Harold and Maude (sistnevnte er min lille fikse idé, den første sto Bakhtin for, og er nok atskillig grundigere og bedre enn min semesteroppgave på fremtidige ti sider).

så jeg koker gullerøtter istedet. nå har de fått selskap av litt grov spelt-pasta, og etterpå skal noen bønner få lov til å joine dem også. alt økologisk! jeg er kanskje fattig, men jeg kompromisser ikke på mat likevel. i går spiste jeg linsesuppe fra boks. denne, faktisk:

og den var latterlig god. så god at jeg tror jeg må slå til på Røtters kjøp-fire-supper-for-100-kr(spar 28)-tilbud. mmm. men kornsirup er vel ikke nødvendigvis så veldig bra, så kanskje jeg lar være likevel. the coices, the choices.

og her kommer random sutring:

1) nesesprayavhengig igjen, og jeg har ikke engang vært forkjøla! det var bare så varmt og tett i lufta, og jeg eier ikke viljestyrke. æsj.

2) ondt i ryggen av å sitte foran pc-en

3) jobbproblematikk. jeg trenger en! en til, that is, asap. fra og med juli! noen tips?

4) overbooka fram til jeg drar hjem. 11.juni kommer definitivt IKKE med «fri».

5) fri for grønnsaker :'(

6) pobrecita, som i fattiglus

7) (ingenting?)

8) at jeg bare klarte å lage ei sutreliste på 7 punkt. 8 med dette da. haha, snedig!

Reklame