som om jeg var «22, don’t know what i’m supposed to do»

av vaarloek

men jeg er 24, så den går ikke lenger

jeg prøver å orge en tur hjem i september. denne september, selvfølgelig. men jeg har vært smart og sagt ja til ekstravakter og satt meg opp i helga når det er typ Åge Aleksandersen-konsert, så nesten alle er på jobb uansett. men jeg har hjemlengsel. og jeg vet ikke om jeg vil ha fulltidsjobben jeg kanskje får tilbud om neste uke, for jeg har så mye annet på gang, frivillige ting som krever tid, planer om å få reist litt rundt, tid til å ta opp fransk og til å skrive. skrive masse. trene på å skrive. skrive. sa jeg masse?

og da er en fulltidsjobb litt i veien, kan du si. 60-80 %, det er dét jeg vil ha. eller noe turnusbasert. prosjektbasert. noe fleksibelt, ikke sant? jobbe på danskebåten, for eksempel. det må da være turnusbasert? og da er man på jobb når man er på jobb, som med Hurtigruta. det hadde passa så fint.

så jeg vet ikke helt jeg. må jo ha en jobb. må jo ha penger. så dårlig som jeg kommer overens med papirarbeid har jeg ikke engang meldt meg som ca arbeidsledig hos nav. for alt jeg vet har jeg tapt penger på det. helt sikkert. og jeg vet ikke hvor attestene og vitnemålene mine er. i harstad, tror jeg. og uten dem henger det dybdeintervjuet manpower ville ha meg på i en tynn tråd.

og, og. fan.

jeg kommer til å svelge over for mye.

Reklame