Fordi Fairtrade er bra, pause er digg og JUMBOPLASS er FLAUT

av vaarloek

For noen dager siden fikk jeg denne mailen fra Grønn Hverdag, og jeg regner sterkt med at de ikke har noe imot at den blir posta her. Oppfordrer alle mine kjære lesere (ILU) til å melde seg på og ta en pause med en faitrademerket te, sjokolade, kaffe, et glass vin eller en kaliumrik banan.

Eller hva med en dusj med fairtrade-såpe? Sjølpleie med fairtrade-fuktighetskrem? Kosekveld i fairtrade-klær? Mulighetene er mange, slå deg løs!

Ta en Fairtrade-pause med Klimaklubben 20. oktober

Klimaklubben oppfordrer alle medlemmer til å ta en Fairtrade-pause 20. oktober! I en Fairtrade-pause slapper du av med et Fairtrade-merket produkt. Den 20. oktober konkurrerer de nordiske landene om å få flest pausedeltakere. Oppfordringen kommer fra Grønn Hverdag og Fairtrade Norge. Målet med kampanjen er å gjøre en innsats for at bønder og plantasjearbeidere i fattige land skal få bedre arbeids- og levekår.

Samtidig konkurrerer Sverige, Danmark, Finland og Norge om å få flest pause-deltakere. Akkurat nå ligger Finland best an med 64 312 påmeldte, med Sverige hakk i hæl. Norge har forløpig jumboplass med 10419 deltakere. Klikk her for å melde deg på eller send FAIRTRADE til 2242. Da får du en sms-påminnelse om Fairtrade-pausen på dagen den 20. oktober, samt muligheten til å bekrefte at du hadde en pause via sms. Husk også å tipse venner, familier, kollegaer og bekjente!

Reklamer