full? rant.

av vaarloek

så du drar på konsert etter en lang dag, du har rota i papirer (rydda?), vært på jobb, og så drar du på konsert og forsøker å berge det som er en dårlig hårdag på toalettert på det som en gang het studentkroa. du drikker øl. tre øl, fire øl. du synger med, du daner litt, du er jævlig fornøyd, sa jeg at du drikker øl? og det snakkes om nach og mer øl så du banker på backstage og presenterer deg som både hanne og vaarloek

vaarloek ja, twitter. så du drikker på øla di og drar videre, går langs kaikanten og fryser, ender opp på et utseted midt i byen, henger ut drikker vann, er fremdeles full (og vet pga tingene du forteller) og planlegger og dra og finner bare den varme cardiganen men ikke jakka ikke veska (eller veskene) og du panikkleter rundt omkring og finner alt sammen bakbaren (bak baren!) og du kler på deg, får innom toalettet, ut på dansegulvet, viftere hndene og tramper med føttene og så vender du snuten hjem og her sitter du, et ostesmørbrød og litt potetgull seinere.

fest. jeg liker fest. til et visst punkt. jeg liker nach. om en måned, faktisk tre uker, er det by:Larm. jeg ser for meg nach. gode tider. fjorårets kan neppe toppes, men det er lov å håpe. jeg savner fjoråret, jeg savner det jeg egentlig skulle gjort nå, jeg savner alltid noe, men jeg har bestemt meg for å være positiv. smile. ha det bra. man kan bestemme seg. det går an. frea nå av.

fin video. fin låt.

Reklamer