ok, turn page

av vaarloek


jeg er hjemme alene, det regner ute, livet er fint

starta dagen med å sykle til Posten for å hente tre pakker, som såvidt fikk plass i de to nettene jeg tok med

det yra hele veien, til og fra, så begynte det å regne skikkelig, men da var jeg inne, null stress

på benken sto ei lita skål med nyplukka blåbær fra hagen vår (og ved siden av den, allerginesesprayen. ELSKER midd xoxo). kortreist og økologisk! mmm. pappa hadde vært ute og plukka før de dro. «det e masse bær der ute, må du plukke før skjura et opp alle!»

jada pappa, jada.

og så åpna jeg pakkene:

Litt rå-sjokolade med carob, tørka yacón-rot  og rå snacks-kjeks av banan, bokhvete, linfrø, psyllium-frø ooog blåbær. alt fra funky raw, som selger snacks, supermat og rå-sjokolade (blant anna) til en ok penge. De to andre pakkene var fra iherb. Jeg ble litt skuffa da jeg så at jeg hadde bestilt Best of Greens fra Pure Planet, og ikke Kamut hvetegress som jeg trodde. Hadde lyst til å teste ut kun hvetegress og se om det gjorde noen underverker for energinivået mitt, som for tiden har tatt et dykk ned i bunnivået igjen. Men syns å huske at jeg hadde ganske mye energi da jeg shotta Best of Greens på en daglig basis i fjor, so it’s not all bad. Dessuten er det tydelig at jeg har elendig kunnskap på amerikanske vektsystemer, har jo gått til innkjøp av en GIGANTISK pakke næringsgjær! YEAST FLAKES, altså. Men det er greit, altså. Næringsgjær er ok, selv om jeg vanligvis styrer langt unna alt som er soppete. Eller, jeg spiser jo bakverk med gjær i. Selv om jeg er skeptisk. Men dette er deaktivert gjær, hva nå enn det betyr. Det skal i alle fall bety at det ikke er så fishy som vanlig gjær. Og sopp. Grøss. Bare jeg tenker på sopp får jeg brekninger. Fattar inte grejen! Men på mjuuugly kan dere lese en fin post om næringsgjær, i alle fall. HER. Nå kan jeg mikse og trikse og kutte ned på osteinntaket mitt. Alle hjerter gleder seg.

Og ellers: Stevia, Xylitol og en c-vitaminrik øyekrem. Det er visst lurt med øyekrem. Burde sikkert ha begynt før. Nærmer meg 26, feil side av tjueåra etc. Må begynne å tenke på sånt. Eller? Vel. Nå har jeg i alle fall en øyekrem. Den var nice. Rik på fuktighet, litt tjukk, men samtidig frisk. Hurra. Så fikk jeg to (TO) smaksprøver på kakaodrikker. Akkurat som om iherb instinktivt visste at jeg er på sjokoladekjøret igjen. Dobbel-hurra!

Jeg elsker internettshopping. Herregud, for en verden. Og så har jeg en iherb-kode, som gir førstegangskjøpere 5USD i rabatt, samtidig som den gir meg rabatter igjen. Har ikke helt koll på hvordan det funker, men jeg liker rabatter, alle veier.

NEG159 

Det er koden altså. Den kan du bruke om du aldri har handla der før. Win-win!

og så ringte Sophia fra Japan, og så skal jeg på kafé med Elise, og så er det egentlig ganske greit å leve, og så håper jeg at jeg finner penger til bussen, og så rydder jeg opp når jeg kommer hjem igjen

Reklamer