fra den rutete kokeboka
av vaarloek
jeg leter etter brødoppskrifter
gikk gjennom den rutete kokeboka
endte oppe med å lese om vitalkost – helsekost. vegetarmat anno 1980-tallet.
Husk på
- at varmretter skal brukes som tilbehør til den daglige råkosten
- at de fleste vegetarianere ikke drikker noe til maten, men heller mellom måltidene
- at den som likevel vil ha melk ved siden av råkostmåltider bør velge sur melk, f.eks. skummet kulturmelk
- at det til mer festlige vegetarmåltider kan serveres vanlig vann, mineralvann, sitronvann, en eller annen grønnsakssaft, druesaft eller urtete
- å tygge maten godt, ellers kan det forårsake visse fordøyelsesproblemer
forøvrig, i innledninga, kan en lese dette:
Bildene er gode og realistiske. Anretningene er laget så enkle at de fleste vil kunne kopiere dem. Utstyret er ikke mer overdådig enn det vi kan finne i de fleste hjem. Og det er i seg selv en inspirasjonskilde, at vi kan bruke de tingene vi allerede har.
oh. how the times have changed.
Ved festlige anledninger velger jeg alltid grønnsakssaft eller urtete til maten!
heheheh..