#6

av vaarloek

for fire år sia begynte jeg på en liste. 39 spørsmål. kom bare til nummer 5. kall det add, eller så glemte jeg det bare, eller så ble jeg demotivert av spørsmål nummer 6, jeg vettafan.

i fire år har jeg tenkt at det er flaut at jeg bare slutta, og etter så få spørsmål. ikke bare fordi kategorien ser så skranten ut, men fordi det er så typisk meg å gå all inn i noe, og så gi opp eller bli lei litt uti. ikke halvveis engang. come on.

så nå begynner jeg igjen.

6. Berätta om bloggarna du läser.

men jeg leser vel egentlig ikke blogger lenger, bortsett fra en tidvis obsession med sophie elise drevet av de siste måneders store diskusjoner, alle de grusomt stygge kommentarene jeg har sett voksne folk slenge rundt seg med (her er en liten heads up: lead by example, dere er faktisk ekte, levende forbilder for ungdommene og barna deres) og en generell fascinasjon og nysgjerrighet for personaen. ellers er nesten alle bloggene jeg likte å lese, borte, bare missing urls i en bloggosfære der stadig nye skudd spirer frem.

men heldigvis er den som lar feet gresse tilbake, noen ganger tar jeg turen innom ingvild telle for friluftsinspirasjon og drop dead gorgeous photos, eller runa, caroline for fine tekster, linn for sitt utvidede kommentarfelt.

men alle de andre er visst borte.

får kanskje finne noen nye da.

spør igjen om et halvt år.

(matbloggene gidder jeg ikke nevne engang)

Reklame